--> Pellio&Ceva Kft.
 
GENERÁL
KIVITELEZÉS

TERVEZÉS

A tervezés teljes folyamatát házon belül bonyolítjuk le, hogy az összes elvárási szempontnak megfelelően fektethessük le a sikeres együttműködés alapjait.

MUNKAESZKÖZÖK

Kizárólag professzionális munkaeszközökkel dolgozunk, amik kisebb és nagyobb volumenű projektek munkálataihoz egyaránt nélkülözhetetlenek.

KÖMŰVES MUNKÁK

Az alapoktól egészen a tetőig elvégzünk minden olyan kőműves munkát, ami rövid-, illetve hosszú távon is a legkifizetődőbb megoldás ügyfeleink számára.

SZAKEMBEREK

Cégünk tapasztalt szakemberekből álló, állandó kivitelezési csapattal biztosítja, hogy a projekt teljes megvalósítása a megrendelő igényei szerint alakuljon.

NAPELEM

Egyéni igényekre szabottan megtervezzük, leszállítjuk és beüzemeljük a kiválasztott komplett napelemes rendszereket.

 

TETŐFEDÉS ÉS TETŐÉPÍTÉS

Változatos tetőszerkezetek és tetőépítési munkálatok komplett kivitelezése.

 

BETONOZÁS VASALÁS

Szakszerűen történő betonozási tevékenység egyedi igényekhez igazított vasalási rajzzal és annak megfelelő statikai számítással.

 

ÁLLVÁNYOZÁS

Különböző homlokzati adottságokhoz illeszkedő állványok építése, bérbeadása.

 

SZAKMÁNKÉNTI KIVITELEZÉS

Vállaljuk igény szerinti munkák tervezését, kivitelezését, ami magába foglalja a karbantartási és javítási munkálatokat.

 

LAKÁSFELÚJÍTÁS

Lakások egyedi és különleges elképzelések menti felújítása, átalakítása.

 

BURKOLÁS

Hideg, illetve meleg burkolatok telepítése kültéri, valamint beltéri megvalósításban.

 

GÉPÉSZET

Lakások, de akár komplett családi házak víz-, gáz- és fűtésszerelése, egyedi fűtésrendszerek és klímaberendezések létesítése.

 

RIASZTÓ ÉS KAMERÁS RENDSZEREK

Otthona teljeskörű biztonságának biztosítása vezeték nélküli-, infra- és kamerás riasztórendszerekkel.

 

KERTÉPÍTÉS

Teljes körű kivitelezés a tervezés folyamatától egészen a végleges kertépítésig, ami magába foglalja kis és nagyméretű víztározók építését.

 
 • Pitypang Óvoda felújítása


  megnézem
 • Otthon áruház Szekszárd


  megnézem
 • Tolna, Deák Ferenc utcai társas ház


  megnézem
Tolnai sport csarnok
OTTHON ÁRUHÁZ SZEKSZÁRD
 

A Pellio & Ceva Architector Kft. Szűcs Jánosnak köszönhetően azzal a céllal jött létre, hogy az építőiparban meghatározó szereppel bírva olyan minőségi szolgáltatásokat nyújtson, amik teljes mértékben lefedik a generálkivitelezés témakörét. Mindezeken túl mára egy merőben új iránnyal is foglalkozik, mint a kertrendezési és fenntartási munkálatok, valamint a különböző komplett napelemes rendszerek teljes körű kivitelezése.

A magas szakmai és minőségi követelményekhez igazodva úgy alakítjuk tevékenységünket, hogy minden ügyfelünket teljes mértékben kiszolgáljuk és valós segítséget nyújtsunk céljai elérésében. A legfontosabb számunkra, hogy közös együttműködéseken keresztül olyan sikeres projekteket valósítsunk meg, amivel mindkét oldal maradéktalanul elégedett lehet.

Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy szeretne egy szakmai problémára megoldást találni, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen tudjuk átbeszélni az előttünk álló projekt részleteit és megoldási javaslatait.

Szűcs János Ügyvezető

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Üzenet írásához töltse ki az alábbi mezőket!

 

* Minden mező kitöltés kötelező

Pellio&Ceva Kft. Architektor Épitőipari Kft.

 • Székhely: 7130 Tolna, Gólya u 17.
 • Adószám: 12459009-2-17
 • Cégjegyzékszám: Cg. 17-09-007797/22